Seura

LeKi-futis Lempäälän Palloseura ry:ssä on yli 500 aktiivista jalkapallon harrastajaa. Toiminta on ohjattua ja valvottua. Tehtäviinsä koulutettuja ohjaajia ja valmentajia sekä muita toimihenkilöitä on noin sata.

Lisäksi sadat aktiiviset vanhemmat osallistuvat seuran toimintaan kannustaen, kuljettaen ja kustantaen.

Seuran toiminta kattaa koko Lempäälän alueen. Järjestämme lapsille, nuorille ja aikuisille liikuntaa jalkapallon parissa sekä kilpailullisin että harrastuksellisin tavoittein. Nuorisotoiminnan lisäksi panostetaan aikuisten ja ikääntyvien kuntoiluun. Tulevaisuudessa panostamme edelleen toimihenkilöidemme koulutukseen. Olosuhteiden parantumisen myötä voimme myös lisätä junnutoimintaa sekä uusien tyttöjoukkueiden määriä.

LeKi-futis Lempäälän Palloseura ry on perustettu joulukuussa 2009. Lempäälässä jalkapallolla oli ennen oman seuran perustamista lähes itsenäistä toimintaa yli kymmenen vuoden ajan Lempäälän Kisa ry:n alaisena jalkapallojaostona. Muun muassa talous oli pääseurasta täysin riippumatonta. Toiminnan laajennettua vuosi vuodelta katsottiin viisaaksi oman jalkapalloseuran perustaminen. Erkaantuminen ja koko jalkapallotoiminnan siirtyminen kaikkine pelaajineen hyväksyttiin yksimielisesti kummankin seuran johtokunnissa.

PDF-tiedostoSeuran säännöt (24 kB)
LeKi-futis Lempäälän Palloseura ry säännöt

Olemme osa LeKi-perhettä